Mina hundar

Mina tikar

 

Flat on tracks är en liten kennel och ska så förbli. Det finns två tikar i kenneln. Jag har min stamtik Molly, som ägs av och bor hos mig. Hon är min träningskompis, min bortskämda prinsessa, min lojala kompis och min drömhund. Jag har också sparat en fodertik från hennes första kull. Opal är en lovande tös som bor hos sin fodervärd Susanne.

LP1 SeVCH Ebenflyers Mount Elbrus

”Molly”

(e: SJCH Isle Mountain's Zevs u: Duckstream Snövit)

Jakt: 1 Nkl, vinnare av flatmästerskapet nkl 2014,

vinnare sektionsmästerskapet Gävle/Dala FRK WT ökl 2015. Svensk viltspårchampion.

Bruks: Uppflyttad till lägre klass spår

Lydnad: LP1

Utställning: Excellent

BPH-testad med mycket bra resultat

Matte om Molly:

Molly är en helt underbar tik! Hon är alltid glad och samarbetsvillig, både hemma och när vi gör någon aktivitet.

Att sätta ner näsan i spårskogen är en favoritsysselsättning. Hon är noggrann och fokuserad och missar aldrig en apport.

Jag hade aldrig varit i kontakt med jaktapportering innan jag skaffade Molly, men trots min okunskap så har hon utvecklats till en duktig jaktapportör och lyckades bland annat vinna Flatmästerskapet nkl 2014. Molly är en mycket okomplicerad och trevlig hund i vardagen. Hon är väldigt balanserad och har lätt för att slappna av. Hon är mjuk i sättet utan att ha några rädslor. Social och glad, fungerar med alla människor och hundar.

Flat on tracks Opal

 

(e SESPCh SEVCh Conover's Wild Winchester

u Lp I Ebenflyers Mount Elbrus)

* 2016-06-10

 

Ungt charmtroll till flatte som är fodertik hos Susanne Halvarsson. Förhoppningsvis blivande mamma till en kommande kull på kenneln!

 

BPH-testad med fint resultat. Godkänt anlagsprov viltspår. Tränas i jaktapportering, vinnare av sektionmästerskapen WT för unghundar i Kybacka. En mycket arbetsglad och lovande apportör!